Can-Am Outlander 570 Max XU+

Pris
123.400:- Inkl moms
98.720:- exkl moms
Traktor-B-registrerad 60km/h

Outlander XU+-paketet har utformats med ett tydligt mål: att få jobbet gjort. Här finns all prestanda du kan önska för transport, bogsering och så vidare. Vi säger inte att det gör arbetet lätt, men lättare. 

 • Motor

  Rotax 570 cc vätskekyld V-Twin-motor

 •  

  Differential

  Valbar 2WD-/4WD-drift med Visco-Lok† QE främre differential med automatisk spärr

 •  

  Fälgar

  12-tums gjutna aluminiumfälgar

 •  

  Fjädring

  Fram: Dubbla A-armar / Bak: TTI-fjädring (Torsional Trailing arm Independent)

 •  

  Skydd

  Uppvärmda handtag, tumme och skärmbreddare

LEDANDE MOTORTEKNIK

ROTAX 450- OCH 570-MOTORALTERNATIV

Välj antingen en encylindrig Rotax 450 på 38 hk eller en åttaventilers SOHC Rotax 570 V-Twin på 48 hk. Dessa beprövade Rotax-motorer ger överlägsen kraft och prestanda samtidigt som de är både pålitliga och effektiva.

KRAFTFULL KÖRNING MED SLÄP OCH VID BOGSERING

Bogseringskapacitet upp till 750 kp

Outlander är fullt utrustad för att lätt dra större laster med bakre dragkroksplatta som standard och imponerande 750 kp bogseringskapacitet (6x6: 907 kp).

VRIDMOMENT NÄR DET BEHÖVS

2WD/4WD MED VISCO-LOK QE

Bemästra all slags terräng med Visco-Lok QE automatisk låsning av främre differential, med snabbare ingrepp för krävande användning. Till skillnad från några av konkurrenternas differentialer kräver den inte hastighetsbegränsare.

TEKNIK SOM GÖR SKILLNAD

TRESTEGSSERVOSTYRNING (DPS)

För smidig, direkt fartkänslig servoassistans, med mer kraft i lägre hastigheter för att minska styrkraften och mindre i högre hastigheter som maximerar förarens körkänsla. Tre lägen anpassar DPS ännu mer.

REJÄL VÄXELLÅDA

Steglöst variabel växellåda

Välj växel, tryck på gasen och åk iväg. Växellådan på Can-Am Outlander CVT levererar så mycket kraft du behöver. Nu med omkalibrerad motorbroms för mer exakt styrning i backig terräng.

VERKLIG RÄCKVIDD

20,5 l bränsletank

Återstående körsträcka Den stora bränsletanken och de effektiva Rotax-motorerna gör att du kan åka längre än du tror med Outlander 450/570.

EN SNABBTITT

4,5” digital display

Se allt om din Outlander 450/570 på 4,5-tumsskärmen. Hastighets-, varv- väg-, trippmätare och timräknare. Aktuell växel, 4x4-indikator, temperatur, motorindikatorer, elektronisk bränslemätare och klocka.

SPECIALISERAD FÖR UTMANINGAR

1 588 kp vinsch

Sätt denna effektiva, vinsch med rullstöd på prov. En oumbärlig hjälp vid jakt, lerkörning och boskapsskötsel. Förinstallerad på alla andra utföranden.