Pris 178.900:- inkl moms 

 

Renegade tar vid där gränserna slutar. Den mest kraftfulla familjen med sportiga ATV-fordon som står att finna, med en kombination av racinginspirerad prestanda och skydd för att kunna ta täten i den svåraste terrängen.

ANGRIP VILKET SPÅR SOM HELST, KÖR I EN LERGROP OCH UTMANA ALLT I DIN VÄG. KRAFTFULLA RENEGADE KLARAR ALLT DETTA, OCH DESS V-TWIN-MOTOR GER DIG DET PERFEKTA SÄTTET ATT GÖRA DET PÅ

KÖREGENSKAPER PÅ NÄSTA NIVÅ

TILLGÄNGLIG FOX-FJÄDRING

Renegade-modellerna har bakre FOX 1.5 PODIUM-stötdämpare med förspänningsjustering för mer förutsägbar respons vid drivgreppets slut och bättre dämpningsegenskaper över grupp i såväl hög som låg hastighet.

TEKNIK SOM GÖR SKILLNAD

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL MED TRE LÄGEN

Det som gör Renegade och Rotax-motorn så reaktionssnabba och följsamma är den intelligenta gasspjällsstyrningen (iTC™️). Med ett standard-, ECO- och sportläge att välja mellan säkerställer iTC-systemet jämn kraftöverföring vid offroad körning.

INNOVATIV FJÄDRINGSKONFIGURATION

UPPDATERAD A-ARMSFJÄDRING FRAM OCH BAK

Den viktigaste uppgraderingen av Renegade hittills börjar med främre böjda A-armar, krängningshämmare och omkonstruerade fälgar som ger en bredare spårvidd och stabilare köregenskaper. Renegade tar sig dit du riktar den – med ledande grepp och manövreringsförmåga.