Pris 

109.900:-

Vägen väntar på dig. Dag som natt har du allt du behöver för att köra vart du vill. Den enda frågan är då: vart vill du köra?

KLARA, FÄRDIGA, UTFORSKA

Can-Am Ryker ger dig oändliga äventyrsmöjligheter. Och då menar vi inte bara alla vägar som väntar på att utforskas av dig, utan de oändliga anpassningsmöjligheterna för att genomföra alla äventyr på ditt unika sätt. Så välj utrustning och låt äventyret börja!

LÅT DET ROLIGA BÖRJA!

Can-Am Ryker gör varje åktur till en spännande resa. Med en lägre sittposition kommer du att känna dig ett med vägen, så att du kan tackla snäva svängar, äga varje kurva och utmana varje gräns.

 

ENKEL KÖRNING

Alla förtjänar en körupplevelse utan dess like. Det är därför Can-Am Ryker är designad med en intuitiv skruvväxling och inte har någon växelspak. Dessutom garanterar fordonsstabilitetssystemet att du alltid hålls på plats så att du kan äga varje kurva.

GÖR DET UNIKT

Ge dig ut på gatorna med stil. Din stil. Anpassa din körposition på bara några sekunder utan behov av några justeringsverktyg. När du har det hemma är det enkelt att byta färg på ditt fordon genom att byta ut panelerna och lägga till eller ta bort tillbehör som passar din look.

SKRUVVÄXLING

Smidig växling

Can-Am Rygers automatväxellåda har en smidig automatisk skruvväxling, utformad för att hålla fordonets prestanda och bränsleeffektivitet i perfekt balans, så att du bara behöver fokusera på vägen och ditt pågående äventyr.

BYGGD FÖR NÖJE

Verktygsfri justering

Vi vet att inga Can-Am Ryker-förare är lika och har därför vi inkluderat innovativa justerbara ergonomiska funktioner, såsom fotstöd och en bromspedal som du kan positionera enligt din kroppsbyggnad och en styresdesign som passar din storlek. På så sätt matchar ditt fordon alltid din körstil. Anpassa ditt flexibla fordon med branschens första verktygsfria justeringsfunktioner och öka din körgläde!

ETT HÅLLBART FORDON

Ett grönare fotavtryck

Can-Am Ryker är ett lättare fordon tack vare minimala delar tillverkade av hållbara, återvinningsbara material, utformat och konstruerat för att vara miljövänligt, så att du får ett mer prisvärt fordon med enastående kvalitet och ett grönare fotavtryck

SKAPAD ATT PRESTERA

Underhållsfri körning

Can-Am Ryker har en robust och tillförlitlig drivaxel-teknik, utvecklad för en enkel och underhållsfri åktur. Justeringar och linjeringar är en del av det förflutna, endast äventyret ligger framför dig.