Sea-Doo GTi 90hk 3-sitsig

Pris 

111.900:-

Den senaste Sea-Doo GTI-plattformen omdefinierar sättet för hur du njuter av din vattenskoter. Dagarna på vattnet blir helt unika med denna revolutionerande upplevelse ombord.

Stor badplattform

Badplattformen är nu plattare, stabilare och bekvämare, och den är idealisk för ombordstigning, avkoppling och dragsportsförberedelser. Det bakre sätet kan tas bort om ännu mer utrymme behövs.

Snabbt. Enkelt. Säkert.

Extra förvaringsutrymme via säkert LinQ-snabbfäste. Du kan enkelt snäppa fast en bränsledunk, en väska eller kylbox i vattenskoterns bakre del via två praktiska, integrerade fästpunkter.

Kraftfull förutsägbar prestanda

Förstklassig trygghet

Nykonstruerat skrov och lägre tyngdpunkt ger bättre stabilitet och trygghet i fart och stillastående, samtidigt som det är lätt och extremt följsamt för en kraftfull körglädje.

Robust och lätt

Polytec GEN 2-skrovmaterial

Detta andra generationens innovativa material minskar vattenskoterns vikt för effektivitet och prestanda i toppklass, samt gör att den är enkel att dra med de flesta bilarna. Dessutom gör gjutningstekniken den mer reptålig än fiberglas.

Vattentätt telefonfack

Håll den torr och laddad

Med det vattentäta facket med integrerad USB-port* är dina elektroniska apparater, såsom telefon och actionkamera, alltid laddade och klara för användning i en slagtålig och vattentät hållare.

*USB-port finns som tillbehör.

Större främre förvaringsfack

Förvara vad du vill

Kategorins största förvaringsutrymme* (152 liter) innebär att du får plats med massor av utrustning.

Sport och eco

Ytterligare två körlägen

Välj hur du vill att din effekt ska levereras tack vare olika körlägen såsom Sport och ECO.

Slutet kylsystem (CLCS)

Exklusivt för Sea-Doo

Den här tekniken förhindrar att korrosivt havsvatten och skräp tränger in i motorn, vilket ger ökad tillförlitlighet och trygghet.

Intelligent broms- och backsystem (iBR)

Branschens första och mest intuitiva bromssystem för vattenskotrar

Erkänd av den amerikanska kustbevakningen för ökad båtsäkerhet, den tredje generationen av det exklusiva Sea-Doo iBR-systemet gör att du kan stanna snabbare. Med båda händerna på styret kan föraren växla mellan framåt, neutral och back för stabil och säker manövrering i låg hastighet.

 

Användbara tillbehör