Sea-Doo GTi SE 170hk 3-sitsig

Pris 

141.900:-

Utöver de senaste fördelarna med Sea-Doo GTI-plattformen upptäcker du ytterligare bekvämlighet och komfort med ombordstigningsstege, touringsäte, variabelt trim och valfritt Bluetooth-ljud för roliga familjedagar på vattenskotern GTI SE.

Audio-Premium-system med Bluetooth

Kör till rytmen av din favoritmusik med BRP:s avancerade ljudsystem på 100 W. Med en fingersvepning ställer du in den ljudbild du föredrar med marknadens första fabriksmonterade, helt vattentäta och integrerade Bluetooth‡-ljudsystem. Med fjärrkontroll på vänster högtalare kan du snabbt och smidigt ändra låt och volym.

Anpassningsbar. Bekväm. Banbrytande.

Badplattformen är nu plattare, stabilare och bekvämare, och den är idealisk för ombordstigning, avkoppling och dragsportsförberedelser. Det bakre sätet kan tas bort om ännu mer utrymme behövs.

Snabbt. Enkelt. Säkert.

Extra bakre förvaringsutrymme finns nu via säkert LinQ-snabbfäste. Du kan enkelt snäppa fast en bränsledunk, väska, kylbox med mera i vattenskoterns bakre del via två praktiska, integrerade fästpunkter.

Kraftfull förutsägbar prestanda

Förstklassig trygghet

Nykonstruerat skrov och lägre tyngdpunkt ger ökad stabilitet och trygghet i fart och stillastående, samtidigt som det är lätt och extremt följsamt för en kraftfull körglädje.

Robust och lätt

Polytec GEN 2-skrovmaterial

Detta andra generationens innovativa material minskar vattenskoterns vikt för effektivitet och prestanda i toppklass, samt gör att den är enkel att dra med de flesta bilarna. Dessutom gör gjutningstekniken den mer reptålig än glasfiber.

Större främre förvaringsfack

Förvara vad du vill

Kategorins största förvaringsutrymme* (152 liter) innebär att du får plats med massor av utrustning.

Sport och eco

Ytterligare två körlägen

Välj hur du vill att din effekt ska levereras tack vare olika körlägen såsom Sport och ECO.

Ytterligare funktioner

Upptäck mer komfort

Denna modell har variabelt trimsystem (VTS), ombordstigningsstege, extra instrumenteringsfunktioner (bränsleförbrukning, klocka) och ett hastighetsregulatorläge.

Slutet kylsystem (CLCS)

Exklusivt för Sea-Doo

Den här tekniken förhindrar att korrosivt havsvatten och skräp tränger in i motorn, vilket ger ökad driftsäkerhet och trygghet.

 

 

Sea-Doo GTi SE 170hk 3-sitsig

Tillbehörsvideo