Sea-Doo RXP-X RS 300hk 2-sitsig

Priser

Sea-Doo RXP-X RS 300hk 2021 201.900:- inkl moms

Millenium Yellow utan stereo

Sea-Doo RXP-X RS 300hk 2021 214.900:- inkl moms

Premium Midnight Purple med stereo

 

Den oslagbara racinginspirerade vattenskotern som kombinerar kraft, styrning och kontroll olikt allt annat på vattnet. Och med Rotax 1630 ACE-motorn på 303 Hk och en revolutionerande ombord upplevelse kommer inget att komma i närheten av dig på banan.

Ojämför kontroll

Varje åktur flyttar fram gränserna med den nya T3-R-skrovutformningen. Djup-V-utformning med smart omsorg åt detaljer och unik Shark Gill-utformning ger bästa möjliga acceleration och kontroll med full gas under alla förhållanden.

Rotax 1630 ACE mortor med 300hk

Kompressormatning, intercooler och ACE-teknik (Advanced Combustion Efficiency) ger hög effekt och enastående acceleration. Den snabbaste fabrikstillverkade vattenskotern som gör 0–80 km/t under 3 sek.

Prestandainspirerad ergonomi ergolock-R

Racingklar synergi

Den omsorgsfullt utformade ergonomin låser föraren och vattenskotern i perfekt harmoni för högoktaniga, prestandadrivna upptåg tack vare den justerbara bakre sadeln för extra stöd, den greppsäkra ytan på främre dynan och de djupa knäfickorna.

En revolutionerande ombordupplevelse

Endast från Sea-Doo

Den nya vågen av högpresterande vattenskotrar inkluderar den exklusiva Sea-Doo-upplevelsen – som tar varje dag på vattnet till en ny nivå. Flexibla LinQ-tillbehör, mer förvaringsutrymme och BRP Premium Audio höjer ribban för varje äventyr.

Racing klar Inspirerad av prestanda

Racingstyre

Omarbetad rundad utformning för handtag med överlägsen greppkomfort. Racinginspirerad låg utformning maximerar greppet för enastående köregenskaper.

 

Finjustering med fingertoppsmanövrering

Variabelt trim med startkontroll

Snabb justering av det variabla trimsystemet (VTS) via reglaget på styret ger optimala köregenskaper baserat på körstil, vattenförhållanden och antal passagerare. Plus styrmonterad startkontroll som ger perfekt, kontrollerad acceleration.

 

Slutet kylsystem (CLCS)

Exklusivt för Sea-Doo

Den här tekniken förhindrar att korrosivt havsvatten och skräp tränger in i motorn, vilket ger ökad driftsäkerhet och trygghet

Intelligent broms- och backsystem (iBR)

Branschens första och mest intuitiva bromssystem för vattenskotrar

Erkänt av den amerikanska kustbevakningen för ökad båtsäkerhet, den tredje generationen av det exklusiva Sea-Doo iBR-systemet gör att du kan stanna snabbare. Med båda händerna på styret kan föraren växla mellan framåt, neutral och back för stabil och säker manövrering i låg hastighet.

Bred digital skärm

Helt digitala mätare

Med den 19 cm breda digitala skärmen kan föraren enkelt bläddra bland lägen, hitta fordonsinformation och få en förbättrad användarupplevelse. Skärmen har också bakgrundsbelysning med automatisk dimmer för garanterad god sikt i under alla ljusförhållanden. Det större skärmområdet ger förbättrad sikt under körning.

 

Sea-Doo utrustning och fakta

Här hittar ni all information om Sea-Doo:s nya RXP-X 300 RS 

Sea-Doo RXP-X 300 RS