Sea-Doo RXT-X RS 300hk 3-sits

Pris 

208.900:- utan Stereo och 221.900:- med Stereo 

Dess revolutionerande lättare plattform kombinerad med Ergolock-systemet maximerar kontrollen under alla förhållanden och lägger ribban skyhögt för prestanda i grov sjö. Med Rotax-motorn på 303 Hk når du 96 km/t på bara ett par sekunder.

Snabbt. Enkelt. Säkert.

Extra bakre förvaringsutrymme finns nu via säkert LinQ-snabbfäste. Du kan enkelt snäppa fast en bränsledunk och en väska eller en kylbox i vattenskoterns bakre del via två praktiska, integrerade fästpunkter.

Anpassningsbar. Bekväm. Banbrytande.

Med branschens största badplattform är det här den första vattenskotern med gott om plats för umgänge på sjön. Plan, stabil och bekväm, idealisk för ombordstigning, avkoppling eller dragsportsförberedelser. Det bakre sätet kan tas bort om ännu mer utrymme behövs.

Stabilt och förutsägbart skrov

Oavsett om du kör med hög hastighet i grov sjö, vilar ut i en vik eller stiger ombord från sidan ger det bredare skrovet oöverträffad stabilitet tack vare lägre tyngdpunkt och förbättrad skrovdesign.

Rotax 1630 ACE-motor

Kompressormatning, intercooler och ACE-teknik (Advanced Combustion Efficiency) ger hög effekt och enastående acceleration. Med hela 300 HK är detta den mest kraftfulla motorn på en Sea-Doo någonsin.

Smarta förvaringsutrymmen

Främre förvaring med direktåtkomst

Alla dina prylar inom räckhåll. Marknadens första direktåtkomliga främre förvaringsutrymme; öppnas genom att du lyfter styret. Du behöver inte ställa dig upp. Det smartaste, vattentäta förvaringsutrymme vi någonsin har byggt i en vattenskoter, med goda förvaringsmöjligheter för nästa äventyr.

Fastlåst i sätet

Ergolock-system med modulärsäte

Det smala racingsätet får dina knän att närma sig varandra för bättre grepp och underlättar övergången till att stå och köra. Det löstagbara sätet ger dessutom mer plats för umgänge, solbad eller picknick på den bakre plattformen.

Slutet kylsystem (CLCS)

Exklusivt för Sea-Doo

Den här tekniken förhindrar att korrosivt havsvatten och skräp tränger in i motorn, vilket ger ökad driftsäkerhet och trygghet.

Intelligent broms- och backsystem (iBR)

Branschens första och mest intuitiva bromssystem för vattenskotrar

Erkänt av den amerikanska kustbevakningen för ökad båtsäkerhet, den tredje generationen av det exklusiva Sea-Doo iBR-systemet gör att du kan stanna snabbare. Med båda händerna på styret kan föraren växla mellan framåt, neutral och back för stabil och säker manövrering i låg hastighet.

Bred digital skärm

Helt digitala mätare

Med den 19 cm breda digitala skärmen kan föraren enkelt bläddra bland lägen, hitta fordonsinformation och få en förbättrad användarupplevelse. Skärmen har också bakgrundsbelysning med automatisk dimmer för garanterad god sikt i alla ljus. Den större skärmstorleken ger förbättrad sikt under körning.

X-Paket

Ett snäpp högre prestanda

Lägg till ett prestandapaket. X-Sponsons för utmärkt kurvtagningsstabilitet och vårt innovativa ErgoLock-system med smalt racingsäte, vinklade fotstöd och justerbar X-Steering gör att du och maskinen blir ett.

Precisionsinställning

Variabelt trimsystem med startkontroll

Snabb justering av det variabla trimsystemet (VTS) via reglagen på styret ger optimala köregenskaper baserat på körstil, vattenförhållanden och antal passagerare. Plus en styraktiverad startkontroll som ger perfekt, kontrollerad acceleration.

Musik ombord

Audio-Premium-system med Bluetooth (standard på den lila)

Med branschens första helt integrerade, vattentäta ljudsystem kan du ta musiken med dig oavsett vart du kör. Med 100 W total effekt, ett helt vattentätt system, Bluetooth-anslutning och externa reglage har du alltid musiken med dig ombord.

 

Sea-Doo RXT-X RS 300hk 3-sits

Sea-Doo RXT-X 300 RS

Tillbehörsvideo