Sea-Doo Spark 90hk 2-sitsig

Pris 

94.900:-

Rolig att köra och enkel att dra med de flesta sedanbilarna, SPARK är utformad för att få ut det mesta av din sommar på vattnet.

Bärbart BRP-ljudsystem (TILLVAL)

Lyssna på musik i och på vattnet eller på land med det här vattentåliga, bärbara ljudsystemet. Laddad med två 25 watt-högtalare med Bluetooth-anslutning och upp till 24 timmars batteritid samt en styrplatta för enkla justeringar på eller utanför vattenskotern.

Rotax 900 ACE-motor

Rotax 900 ACE är den mest bränsleeffektiva motorn på marknaden, den förbrukar bara 7,34 liter* bränsle per timme, och den Rotax 900 ACE som har fler hästkrafter och snabbare acceleration använder bara 9 liter per timme*. Båda motorerna är kompakta, lätta och ger omedelbar acceleration.

Sea-Doos exklusiva funktioner sätter standarden

iBR och Convenience Package Plus

Få mer kontroll med vårt exklusiva intelligenta broms- och backsystem (iBR) och njut var du än åker med det bärbara BRP-ljudsystemet.* Lägg till det främre förvaringsutrymmet för att ta med dina personliga ägodelar och förenkla ombordstigningen med Sea-Doo-fotsteget.

Lätt och tåligt

Polytec-skrovmaterial

Det här innovativa materialet minskar vikten på vattenskotern för högre effektivitet och prestanda i toppklass samt gör att den är enkel att dra med de flesta bilarna. Dessutom gör gjutningstekniken den mer reptålig än glasfiber.

LinQ-system

Snabbt. Enkelt. Säkert.

Upptäck en liten revolution. Det exklusiva LinQ-snabbfästet för bakre förvaring kan nu läggas till på alla SPARK-modeller. När du kan lasta mer, leka mer, köra längre och hålla mat och dryck sval och fräsch är du inte längre begränsad till enbart korta turer.

Slutet kylsystem (CLCS)

Exklusivt för Sea-Doo

Den här tekniken förhindrar att korrosivt havsvatten och skräp tränger in i motorn, vilket ger ökad driftsäkerhet och trygghet.

 

Sea-Doo Spark 90hk 2-sitsig