Sea-Doo Spark Trixx 90hk 3-sitsig

Sea-Doo Spark Trixx 

Sea-Doo Spark Trixx 90hk 107.900:- inkl moms 

Färger

Lava Red & Deep Black och Quetzal & Manta Green

Lek som aldrig förr med din vattenskoter. Kasta, luta, snurra och doppa med lätthet tack vare unika funktioner. Tveklöst den vattenskoter med den mest hårresande och uppseendeväckande körningen.

Utökat VTS

Den exklusiva Sea-Doo-funktionen med högpresterande variabelt trimsystem gör att du kan lyfta nosen extra högt eller sänka den extra djupt i vattnet. Det gör dina tricks enklare och roligare än någonsin.

Bärbart BRP-ljudsystem

Lyssna på musik i och på vattnet eller på land med det här vattentåliga, bärbara ljudsystemet. Laddad med två 25 watt-högtalare med Bluetooth-anslutning och upp till 24 timmars batteritid samt en styrplatta för enkla justeringar på eller utanför vattenskotern.

Fotstöden

Fotstöden ger större stabilitet och trygghet i stående körställning. Så att det blir enklare att göra tricks som proffsen.

Skrov i Polytech material

Det här innovativa materialet minskar vikten på vattenskotern för effektivitet och prestanda i toppklass, samt gör att den är enkel att dra med de flesta bilarna. Dessutom gör gjutningstekniken den mer reptålig än glasfiber.

Justerbart styre

Genom att justera styret kan du anpassa upplevelsen efter ditt personliga körsätt. Flera olika positioner ger dig möjlighet att enkelt manövrera vattenskotern oavsett vattenförhållanden.

Sportläge 

Läget med mest respons som ger vattenskotern bästa möjliga prestanda, tillgängligt med 90 HK-motorn Rotax 900 ACE.

Intelligent back och broms system (iBR)

iBR-systemet är exklusivt för Sea-Doo och gör att du stannar snabbare för större trygghet och ger ökad kontroll och manöverbarhet.

Slutet kylsystem

Den här tekniken förhindrar att korrosivt havsvatten och skräp tränger in i motorn, vilket ger ökad tillförlitlighet och trygghet.

Sea-Doo Spark Trixx 90hk 3-sitsig