Sea-Doo Wake 170hk 3-sits

Pris 

149.900:-

 

Fram med wakeboarden, vattenskidorna, surfbrädan och allt annat roligt som kan dras på vatten. Med exklusiva delar och funktioner, som skidläge, LinQ-dragstång och wakeboardräcken är det här en perfekt vattenskoter för dig som älskar dragsport.

Audio-Premium-system med Bluetooth

Med branschens första helt integrerade, vattentäta ljudsystem kan du ta musiken med dig oavsett vart du kör. Med 100 W total effekt, ett helt vattentätt system, Bluetooth-anslutning och externa reglage har du alltid musiken med dig ombord.

Anpassningsbar. Bekväm. Banbrytande.

Badplattformen är nu plattare, stabilare och bekvämare och är idealisk för ombordstigning, avkoppling och dragsportsförberedelser. Det bakre sätet kan tas bort om ännu mer utrymme behövs.

Dragsporter för alla

WAKE-Paket

Nu är det enklare än någonsin att njuta av dragsporter från din Sea-Doo tack vare tre exklusiva funktioner, inklusive den teleskopiska LinQ-dragstången, skidläget och wakeboardstället.

Starta alltid som ett proffs

Skidläge

Den här exklusiva funktionen gör att föraren kan välja förprogrammerade profiler för acceleration och hastighet. Detta ger exakt styrning vid start med vattenskidor eller wakeboard, plus två andra praktiska lägen (Sport och ECO).

I vila. I full fart. Alltid stadig.

Stabilt och förutsägbart skrov

Nykonstruerat skrov och lägre tyngdpunkt för förbättrad stabilitet och trygghet, med eller utan passagerare. Enkel och rolig att köra.

 

Robust och lätt

Polytec GEN 2-material

Detta andra generationens innovativa material minskar vattenskoterns vikt för effektivitet och prestanda i toppklass, samt gör att den är enkel att dra med de flesta bilarna. Dessutom gör gjutningstekniken den mer reptålig än glasfiber.

Ombordstigningsstege

Bada och solbada

Underlättar ombordstigning på vattenskotern från vattnet. Nedfällbar.

Slutet kylsystem (CLCS)

Exklusivt för Sea-Doo

Den här tekniken förhindrar att korrosivt havsvatten och skräp tränger in i motorn, vilket ger ökad driftsäkerhet och trygghet.

Intelligent broms- och backsystem (iBR)

Branschens första och mest intuitiva bromssystem för vattenskotrar

Erkänt av den amerikanska kustbevakningen för ökad båtsäkerhet, den tredje generationen av det exklusiva Sea-Doo iBR-systemet gör att du kan stanna snabbare. Med båda händerna på styret kan föraren växla mellan framåt, neutral och back för stabil och säker manövrering i låg hastighet.

Förvara vad du vill

Större främre förvaringsfack

Kategorins största förvaringsutrymme* (152 liter) innebär att du får plats med massor av utrustning.

Håll den torr och laddad

Vattentätt telefonförvaringsutrymme

Med det vattentäta facket med integrerad USB-port* är dina elektroniska apparater, såsom telefon och actionkamera, alltid laddade och klara för användning i en slagtålig och vattentät hållare.

*USB-port finns som tillbehör.

 

 

 

Sea-Doo Wake