Skip to main content

Can-Am Maverick


Är du redo för ditt nästa äventyr? Hos oss hittar du de nyaste modellerna av Can-Am Maverick, 2024 års kraftfulla och mångsidiga terränggående fordon. Oavsett om du vill köra på sanddyner eller skogsvägar  har Maverick en modell för dig. 

Maverick är designad för att klara av tuff terräng med robusta chassin, avancerade fjädringssystem och däck med bra grepp. Välj mellan en rad olika Rotax-motorer, från 52 hästkrafter till 240 hästkrafter, för att hitta den perfekta kraften för dina behov. 

Förutom prestanda och kraft är Maverick mångsidig och bekväm. Med rymliga förvaringsutrymmen och ergonomiska reglage kan du köra längre och bekvämare. Säkerhetsfunktioner som säkerhetsbälten, en rullbur och LED-belysning garanterar en trygg körupplevelse. 

Hos oss hittar du inte bara de nyaste modellerna av Can-Am Maverick, utan vi erbjuder även ett stort utbud av tillbehör. Anpassa din Maverick med allt från extra belysning till vinsch och plog. 

För beställning eller mer information kontakta oss eller besök oss på Älgvägen 5 i Växjö.

Maverick mot allt

En champion på klippor, grus och sand. Maverick kan hantera alla äventyr du kan drömma om. Packa och ge dig iväg ut i terrängen till de mest avlägsna lägerplatserna eller vinn det tuffaste racet.

FOX Racing-stötdämpare

Byggd med det bästa: för omvälvande prestanda samarbetade vi med FOX för att utveckla Smart-Shox semiaktiva fjädring för Maverick. Varje Maverick är fininställd med justerbara FOX Racing-stötdämpare för varje terräng och körstil. Piggyback med funktioner från kompressionsjustering till returdämpning och bottningskontroll med dubbelhastighets kompression.

Prestanda, pålitlighet och komfort

Can-Am Maverick har pDrive-växeln. Det är en innovation i pålitlighet och prestanda med användning av rullar istället för glidskor som begränsar slitaget. Denna växel ger 30 % större växlingsamplitud för snabbare och jämnare uppåt-/backväxling. Hitta rätt RPM och få utökad kontroll i alla lägen för att fokusera på körningen – pDrive tar hand om resten.

Can-Am Maverick är en serie terränggående fordon (SSV) som erbjuds i en rad olika modeller för att passa olika behov och budgetar. De är kända för sin kraft, prestanda och mångsidighet, vilket gör dem till ett populärt val för både fritidsaktiviteter och arbete. 

Här är några av de viktigaste funktionerna hos Can-Am Maverick:

Kraftfulla motorer: Maverick-modellerna finns tillgängliga med en rad olika motorer, från kraftfulla Rotax 1000R-motorer på 100 hästkrafter till den eldrivna Maverick Sport 1000R med 82 hästkrafter. 

Prestanda: Maverick-modellerna är designade för att klara av tuff terräng. De har robusta chassin, avancerade fjädringssystem och däck med bra grepp. 

Mångsidighet: Maverick kan användas för en mängd olika aktiviteter, från att köra på sanddyner och skogsvägar till att transportera material och dra släp. 

Komfort och bekvämlighet: Maverick har bekväma säten, rymliga förvaringsutrymmen och ergonomiska reglage. 

Säkerhet: Maverick är utrustade med en rad säkerhetsfunktioner, inklusive säkerhetsbälten, en rullbur och LED-belysning. 

Några av de specifika modellerna i Maverick-serien 2024 inkluderar: 

Maverick X, R: Kraftulla och sportiga fordon med hög prestanda. 
Maverick Sport: En prisvärd och mångsidig SSV med två sittplatser. 
Maverick Trail: En SSV med fokus på komfort och terrängkörning. 

Can-Am Maverick-modellerna finns tillgängliga i en rad olika prisklasser, från ca 175 000 kr och uppåt. 
Det finns ett stort utbud av tillbehör tillgängliga vilket gör att du kan anpassa efter dina behov. 
Can-Am Maverick är en serie kraftfulla, mångsidiga och bekväma terränggående fordon som passar perfekt för både fritidsaktiviteter och actionfyllda äventyr.