Skip to main content

Om Land och hav


Försäljning och service av fritidsprodukter & arbetsfordon

Välkommen till en plats där land och hav möts

Vi är återförsäljare och förmedlare av fordon inom både terräng, väg och vatten. Vår butik och servicehall ligger på Norremark i Växjö och vi har öppet 6 dagar i veckan, allt för att du som kund ska kunna besöka oss när det passar dig bäst. Land och Hav är ett upplevelse-fokuserat företag som tror på passion, smidighet och flexibla lösningar för dig som kund.

NYTT FÖRETAG MEN MED LÅNG ERFARENHET
Land och Hav startades 2020 av VD:n och delägaren Glenn Mossblad. Hans intresse för motorer, livet på sjön och försäljning till yrket startade långt innan dess. Glenn är en person som brinner för upplevelser och att skapa dem tillsammans med sina kunder och vänner. Namnet Land och Hav fanns i tankarna under några år innan han tog steget att öppna eget. Det blev ett naturligt val då Glenn sedan innan sålt och använt BRP’s produkter, som kan köras på just både land och i vattnet.

VI PÅ LAND OCH HAV
På Land och Hav brinner vi för helhetslösningar och kundservice. För oss är det viktigt att alla anställda känner sig lika delaktiga och viktiga i verksamheten och den upplevelse vi vill förmedla till våra kunder. Vi är idag ett team som består av 5 heltidsanställda och några timanställda. För att kunna leva upp till vårt erbjudande om att leverera helhetslösningar och flexibilitet kan ni möta vår VD/säljare i verkstaden, likväl som ni kan möta någon från verkstaden i försäljningshallen. Vi finns alla här för dig som kund. På kontoret sitter Christel, som sköter administration, hemsidan och bokföringen. Henne möter ni också i kundhallen och på diverse evenemang. Prestigelöshet och team-anda är två ledord vi tror är kärnan till upplevelsen du som kund får vid ett besök eller ett köp hos oss.

BRETT SORTIMENT
Märken ni finner i vårt sortiment är BRP’s Sea-Doo och Can-Am, Sting, Nordkapp, Brig, Iron, Highfield, Mercury, Tiki Trailer, TK Trailer, Pro-Terra och North Grade. 

Vi erbjuder utöver försäljning av fordon även försäljning av tillbehör. Som kund hos oss kan vi till exempel hjälpa er med service, reparationer, felsökning, påbyggnad och nymontering. I vårt erbjudande ingår också förmedling, vinterförvaring, upptagning och iläggning av din båt eller vattenskoter samt finansieringslösningar. Vi är återförsäljare och installatörer av Garmins produkter och Securmark. 

Som försäkringsombud till Atlanticas båt- och vattenskoterförsäkring samt Svedeas ATV– och motorcykelförsäkring, kan vi också se till att du som kund är trygg när du lämnar oss med din nyköpta stolthet. 

SAMARBETEN
Länsförsäkringar Kronoberg har samarbete med vår skadeverkstad, liksom flertalet andra försäkringsbolag. Vi tror på relationer och en långsiktighet i det vi gör och personalen har alla lång erfarenhet inom olika områden, vilket gör att vi också kan erbjuda tjänster som blästring, målning (GPJ Maskin AB) eller diverse andra specialprojekt via vårt breda kontaktnät. 

Uthyrning av fordon

Hos oss på Land och Hav kan ni hyra vissa fordon.

Kontakta oss för mer information/bokning och priser

Besök oss i butiken på Älgvägen 5 i Växjö eller kontakta oss på

0470-52 44 00. För allmänna frågor hänvisar vi till kundservice@landhav.se.

Glenn

VD/Säljare • glenn@landhav.se0470- 52 44 01

Peter

Verkstadschef/servicetekniker • peter@landhav.se0470- 52 44 02

Robin

Servicetekniker • robin@landhav.se0470- 52 44 04

Håkan

Servicetekniker • hakan@landhav.se0470- 52 44 03

Christel

Ekonomiansvarig/administratör • christel@landhav.se0470- 52 44 05

Micke

Välkommen till oss

på Älgvägen 5 i Växjö