Skip to main content

Integritetspolicy


Dataskydd – GDPR

Ditt förtroende är det viktigaste vi har. Därför värnar vi på Land och Hav om dig som kund på alla sätt och vis och vill att din upplevelse online, så väl som hos oss i butiken, ska vara smidig, men såklart också vara trygg och säker. Vi skyddar din data och har koll på olika lagar som gäller tekniska skydd och kring rutiner och riktlinjer. Du äger dina personuppgifter, vi lånar bara dessa.

Integritets- och dataskyddspolicy

Vi på Land och Hav i Kronoberg AB värnar om din personliga integritet. Du kan ta kontroll över din data på flera sätt. Det börjar med kunskapen om vad vi gör och vad du kan kräva. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder personuppgifter.
 
Policyn avser:
Land och Hav i Kronoberg AB
Älgvägen 5
352 45 Växjö
Orgnr: 559240-2449

Hur vi behandlar dina personuppgifter

Personuppgifter är information som kan identifiera dig som person, t.ex. e-postadress, gatuadress eller telefonnummer etc. Denna information behöver du som kund ange vid en order, i kontaktformulär och e-post vid kontakt med oss.

För att kunna erbjuda dig tjänster och relevant information kring våra produkter, som vi tror är intressanta för dig kan vi komma att dela dina uppgifter med andra företag/underleverantörer som vi ingått samarbetsavtal med. Vi delger ingen data om dig som kund utanför EU/EES-området. Land och Hav i Kronoberg AB delar inte dina personuppgifter med andra externa parter än dessa samarbetspartners. Vi säkrar dina personuppgifter och rättigheter genom personuppgiftsbiträdesavtal med dessa underleverantörer.

Lagring & Hantering

Om vi vill använda information i ett annat syfte än vad som beskrivs i denna sekretesspolicy frågar vi först efter ditt samtycke.

Vi sparar data så länge som det är nödvändigt för att uppfylla det syfte för vilket uppgifterna samlades in, eller för att utföra våra åtaganden och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider, särskilt vad gäller redovisningskrav.
 
 Du har laglig rätt att:

  • få tillgång till dina personuppgifter
  • få dina personuppgifter rättade
  • få en kopia på dina personuppgifter i vissa fall
  • i vissa fall få dina personuppgifter raderade
  • i vissa fall begränsa eller motsätta dig behandling av dina personuppgifter

Vid frågor kring integritets- och dataskydd, vänligen kontakta vår administratör Christel Andersson på kundservice@landhav.se