Skip to main content

Can-Am Traxter


Upptäck Can-Am Traxter: Den ultimata arbetsmaskinen 2024

Är du redo att ta din arbetsförmåga till nästa nivå? Can-Am Traxter är en serie kraftfulla och mångsidiga terränggående fordon (SSV) som är designade för att klara av de tuffaste jobben. Med robusta chassin, kraftfulla Rotax-motorer och avancerade funktioner är Traxter den perfekta partnern för alla som behöver en pålitlig och effektiv arbetsmaskin. 

Oavsett om du behöver transportera material, dra släp, ploga snö eller röja skog, har Traxter en modell för dig. Välj mellan en rad olika motorer och funktioner för att hitta den perfekta Traxter för dina behov. 

På vår hemsida hittar du alla våra Can-Am Traxter-modeller, eller ta en titt i vår webbshop och se vårt stora utbud av tillbehör. Vi har allt du behöver för att göra ditt arbete enklare och effektivare. 

För beställning eller mer information kontakta oss eller besök oss på Älgvägen 5 i Växjö.

Arbetskrigaren

Traxter är tuff nog att hantera varje jobb. Tack vare branschledande dragkapacitet och förvaringsutrymme blir ett tungt jobb mycket lättare. Perfekt för gården, jakten eller upptäcktsfärden.

Branschledande dragkapacitet

Med motorer, chassi, körassistans, arbetsläge och fjädring anpassade för att arbeta hårdare än alla andra SSV kan Traxter dra upp till 1 134 kg.

Utrustad för allt

Exklusiv helbreddsförvaring under flaket för last, utrustning, verktyg etc. Välj till olika förvaringsboxar och kylboxar för att få perfekta förvaringsmöjligheter i din Traxter. Njut av ett helpraktiskt fordon som är redo att dra med styrka och plats som räcker och blir över.

Traxter är en serie kraftfulla och mångsidiga terränggående fordon (SSV) som är designade för att klara av de tuffaste jobben. Med sin robusta konstruktion, kraftfulla motorer och avancerade funktioner är Traxter den perfekta partnern för alla som behöver en pålitlig och effektiv arbetsmaskin. 

Can-Am Traxter: 

Kraftfulla motorer: Traxter-modellerna finns tillgängliga med en rad olika Rotax-motorer, från 52 hästkrafter till 82 hästkrafter. 

Prestanda: Traxter är designad för att klara av tuff terräng. Den har robusta chassin, avancerade fjädringssystem och däck med bra grepp. 

Mångsidighet: Traxter kan användas för en mängd olika uppgifter, från att transportera material och dra släp till att ploga snö och röja skog. 

Komfort och bekvämlighet: Traxter har bekväma säten, rymliga förvaringsutrymmen och ergonomiska reglage. 

Säkerhet: Traxter är utrustad med en rad säkerhetsfunktioner, inklusive säkerhetsbälten, en rullbur och LED-belysning. 

Några av de specifika 2024 års modellerna av Traxter inkluderar XU HD7, 9 och 10 T, PRO och MAX samt olika motoralternativ. 

Det finns ett stort utbud av tillbehör tillgängliga för Can-Am Traxter-modellerna, vilket gör att du kan anpassa din SSV efter dina behov. Can-Am Traxter är den ultimata terränggående arbetsmaskinen för alla som behöver en kraftfull, mångsidig och pålitlig maskin.