Skip to main content

Utforska de otroliga fördelarna med Can-Am: Det perfekta valet för ditt nästa äventyr!

Är du redo att utforska nya äventyr och uppleva spänningen i att köra? Då är Can-Am det perfekta valet för dig! Med dess imponerande prestanda och mångsidighet erbjuder Can-Am en oslagbar upplevelse för alla älskare av terrängkörning. Med avancerad teknik och robust konstruktion tar Can-Am dig dit andra fordon inte kan nå, vilket ger dig möjligheten att utforska de mest avlägsna platserna med totalt förtroende och säkerhet. Oavsett om du föredrar spännande terrängutmaningar eller avslappnade utflykter i naturen, ger Can-Am dig friheten att skapa minnen som varar livet ut. Upptäck fördelarna med att välja Can-Am och varför det är det ultimata valet för ditt nästa äventyr!

För beställning eller mer information kontakta oss eller besök oss på Älgvägen 5 i Växjö.

Förbättra din ATV-upplevelse med tillbehör för Prestanda och Komfort


Tillbehör till ATV är avgörande för att förbättra både prestanda och komfort under körning. En viktig kategori av tillbehör är skydd, inklusive skyddsskenor och stötfångare, som hjälper till att skydda fordonet mot skador vid terrängkörning. För ökad lastkapacitet och mångsidighet finns lastbärare och dragkrokar som gör det möjligt att transportera utrustning och tillbehör. För att förbättra körupplevelsen kan förare välja olika ergonomiska tillbehör såsom handtag och fotsteg, vilket ger bättre komfort under långa körningar. 

Dessutom finns ett brett utbud av belysningstillbehör, såsom extraljus och LED-strålkastare, som förbättrar synligheten och säkerheten under körning i mörker eller dåliga ljusförhållanden. Oavsett om det handlar om att förbättra prestanda, öka mångsidigheten eller öka komforten, finns det ett omfattande utbud av tillbehör till ATV för att möta förarens behov och preferenser. 

Vem tillverkar Can-Am-modellerna?

BRP (Bombardier fritidsprodukter) tillverkar Can-Am on-road- och off-road-modellerna. BRP understöder även sitt modellutbud med verksamhet för reservdelar, tillbehör och kläder.

Vad är en ATV?

ATV är en förkortning av ”all-terrain vehicle” (allterrängfordon). ATV-fordon är utformade för terrängkörning och kallas även fyrhjulingar eller ”quads”. De har normalt fyra eller sex hjul, en sadeltyp av säte och ett styre. Tuffa leder, smala körbanor, djup lera och branta backar är normal terräng för många ATV-förare. Dessa fordon är byggda för att hantera allt, med lågtrycksdäck, robust fjädring, manöverförmåga i snäva svängar och acceleration till höga hastigheter.

Vad är en SSV?

En SSV (förkortning för side-by-side vehicle) är ett terrängfordon som känns igen på designen med 4-6 hjul, den unika konfigurationen med ergonomiska säten sida vid sida (därav namnet), ratten och ett drivsystem med fotpedaler. Den har ofta billiknande egenskaper som en störtbur eller störtbåge, och vindskydd som skapar en mer innesluten miljö. De här fordonen är utrustade med ett kraftigt skyddande yttre, så de är ett toppval för fritidsäventyr utomhus men har också visat sig vara mycket praktiska för arbetsuppgifter.

Can-Am: Förstklassig Terrängkörning med Avancerad Teknik och Mångsidighet


Can-Am är ett namn som bär med sig ett arv av äventyr och innovation inom terrängkörning. Med sitt imponerande utbud av ATV:er och sidovagnar har Can-Am etablerat sig som en ledare inom branschen och en förebild för entusiaster över hela världen. Vad som skiljer Can-Am från andra märken är dess fokus på prestanda och mångsidighet, vilket ger förare en oslagbar upplevelse oavsett terräng eller väderförhållanden. 

En av de mest imponerande egenskaperna hos Can-Am är dess avancerade teknik. Med innovationer som elektronisk bränsleinsprutning och intelligenta styrsystem ger Can-Am förare precision och kontroll som är oöverträffad. Oavsett om det är att navigera genom svår terräng eller klättra branta backar, kan förarna lita på att deras Can-Am levererar kraft och responsivitet när det behövs som bäst. 
Här kan du hitta mer information om de populära modellerna Ryker, Spyder, Maverick och Traxter samt vårt stora sortiment av tillbehör. 

Can-Am: För Pålitlighet och Mångsidighet i Terrängkörningens Värld

Utöver sin imponerande prestanda är Can-Am också känd för sin robusta konstruktion. Byggda för att klara av tuffa förhållanden och långa dagar på spåret, fordonen är byggda för att hålla och leverera pålitlighet under alla omständigheter. Med en Can-Am kan förare känna sig trygga och säkra när de ger sig ut på sina äventyr, oavsett om det är ensam eller med vänner och familj. 

Can-Am är också känt för sin mångsidighet. Med ett brett utbud av modeller och tillbehör finns det en som passar för alla typer av förare och äventyr. Från kompakta och smidiga modeller för snabb manövrering till kraftfulla och robusta fordon för de mest krävande terrängerna, har Can-Am något att erbjuda för alla. 

Det Ultimata Valet för Terrängäventyr och Spänning

Sammanfattningsvis är Can-Am det ultimata valet för förare som söker äventyr och spänning i terrängen. Med sin imponerande prestanda, robusta konstruktion och mångsidighet är dessa fordon designade för att överträffa förväntningarna och leverera en upplevelse som varar livet ut. Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare på jakt efter nya äventyr, kan du lita på Can-Am för att ta dig dit du vill gå.