Skip to main content

Sea-Doo: Utforska världen på vatten
Mer än bara en vattenskoter – en livsstil!

Med en Sea-Doo vattenskoter får du inte bara en maskin, utan en ny livsstil. Den kombinerar avancerad teknik med exceptionell komfort, vilket gör varje tur till en minnesvärd upplevelse. Dess mångsidighet gör att den passar för alla typer av äventyr på vattnet – från lugna kryssningar längs kusten till adrenalinfyllda race i öppet vatten. Dessutom erbjuder Sea-Doo ett brett utbud av modeller och tillbehör för att skräddarsy din upplevelse efter dina specifika behov och önskemål. Med Sea-Doo får du inte bara en vattenfarkost, utan en nyckel till en värld av spänning, frihet och äventyr på vattnet.

För beställning eller mer information kontakta oss eller besök oss på Älgvägen 5 i Växjö.

Maximera din Sea-Doo-upplevelse med ett brett utbud av tillbehör


Hos oss hittar du allt du behöver för att maximera din upplevelse av Sea-Doo’s vattenskotrar. Oavsett om du vill förbättra komforten, prestandan eller säkerheten har vi tillbehören som gör din vattenskoter till den ultimata vattenfarkosten.

För komfort och bekvämlighet:

Skydda din vattenskoter från väder och vind med ett praktiskt kapell. Se till att dina händer är varma och torra med rätt handskar. Håll drycker och snacks kalla och fräscha under hela dagen med en kompakt kylbox. Utöka din sittkapacitet med extra säten eller bekväma badplattformar, ljudanläggning med Bluethooth, perfekt för att ta med familj och vänner på en utflykt. Vi har även vattentäta förvaringsväskor för att du enkelt ska kunna ta med dig allt du behöver.

Förläng livslängden på din Sea-Doo med rätt servicetillbehör:

För att din Sea-Doo vattenskoter ska fungera optimalt och hålla länge är regelbunden service av yttersta vikt. Hos oss hittar du allt du behöver för att enkelt kunna utföra servicen själv. Servicesatser, oljefilter och rätt motorolja. Batterier, laddare eller varför inte en bensindunk med snabbfäste. 

Sea-Doo modeller: GTX – GTR – GTI – RXT – RXP – Spark – Wake – FishPro – Explorer

Vem tillverkar Sea-Doo-modellerna?

Sea-Doo är ett varumärke för vattenskotrar som ägs av Bombardier Recreational Products (BRP). Namnet är härlett från varumärket Ski-Doo, BRP:s snöskotrar. BRP understöder även sitt modellutbud med verksamhet för reservdelar, tillbehör och kläder.

Livet med Sea-Doo väntar

Det perfekta äventyret vid dina fingertoppar. Rekordslående spänning. Komfort på nästa nivå. Innovationer som gör det lättare än någonsin att nå vattnet.

Produktinformation

Din närmaste BRP-återförsäljare är bäst lämpad att besvara dina frågor gällande:

  • Produktinformation
  • Kampanjer
  • Garantiinformation
  • Prisförfrågningar
  • Ägandeförändringar
  • Adressändringar
  • Dokumentförfrågningar

Sea-Doo representerar mer än bara en farkost för vatten – det är en passion, en livsstil och en källa till oändligt äventyr. Med sitt rykte för överlägsen prestanda och innovativ teknik har Sea-Doo blivit synonymt med spänning och frihet på vattnet. 

Det som gör Sea-Doo vattenskoter så unik är dess förmåga att erbjuda en fantastisk upplevelse för alla vattensportentusiaster, oavsett erfarenhetsnivå. För de som söker avkoppling och lugn erbjuder den smidiga och stabiliserade körningen möjligheten till lugna kryssningar längs vackra kustlinjer eller stilla sjöar. Å andra sidan, för de äventyrslystna, är Sea-Doo redo att leverera adrenalinfyllda race och snabba svängar i öppet vatten. 

Upptäck den perfekta kombinationen av prestanda och komfort med Sea-Doo

Den avancerade tekniken som ligger till grund för varje Sea-Doo är imponerande. Från kraftfulla motorer till intuitiva styrsystem, varje detalj är utformad för att ge en enastående körupplevelse. Den exceptionella manövrerbarheten gör det möjligt för föraren att känna sig i full kontroll, även vid höga hastigheter och skarpa svängar. 

Men Sea-Doo handlar inte bara om prestanda – det handlar också om komfort och bekvämlighet. Den ergonomiska designen av sittplatserna, den justerbara styrstången och de många förvaringsutrymmena gör långa dagar på vattnet till en njutning. Dessutom erbjuder Sea-Doo ett brett utbud av tillbehör och funktioner som gör det möjligt för föraren att skräddarsy sin farkost efter sina specifika behov och önskemål. 

En vattenskoter med optimal balans mellan kraft och komfort

För många är Sea-Doo mer än bara en farkost på vatten – det är en nyckel till en värld av spänning, frihet och äventyr på vattnet. Det är en möjlighet att utforska nya horisonter, skapa minnen och dela passionen med vänner och familj. Oavsett om du är ute efter lugn avkoppling eller spännande äventyr, är Sea-Doo redo att ta dig dit du vill på vattnet.