Skip to main content

Can-Am Ryker


Letar du efter en unik och rolig körupplevelse? Can-Am Ryker är en serie innovativa 3-hjuliga fordon som kombinerar komfort, prestanda och en modern design. Med kraftfulla Rotax-motorer och en stabil konstruktion ger Ryker en dynamisk och säker körupplevelse oavsett om du pendlar, cruisar eller tar en tur på kurviga vägar. Den har bekväma säten, rymliga förvaringsutrymmen och ergonomiska reglage för komfort och bekvämlighet. Säkerhetsfunktioner som ABS-bromsar, stabilitetskontroll och en robust kaross garanterar en trygg körupplevelse. 

Modellutbud för 2024 

Välj mellan olika modeller och motoralternativ för att hitta den perfekta Rykern för dig. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare, har Can-Am Ryker något för alla. 

Rykers unika design med låg tyngdpunkt och bred spårvidd ger stabilitet och garanterat väcker uppmärksamhet. De kraftfulla Rotax-motorerna, från 600cc till 900cc, ger dynamisk acceleration och en rolig körupplevelse. 

För beställning eller mer information kontakta oss eller besök oss på Älgvägen 5 i Växjö.

Greppets mästare

Säkerhetssvit med förarfokus: låsningsfria bromsar (ABS), däckgrepps- och stabilitetskontroll utvecklad i samarbete med BOSCH† är den förtroendeingivande teknik som håller Ryker säkert på vägen.

Parkering, neutral, framåt och back

Vrid & kör: Can-Am Rykers automatiska transmission ger enkel drivning och fantastisk bränsleeffektivitet. Du får mer tid att beundra utsikten och ägna dig åt kommande äventyr.

Ett fordon som passar

Ryker är inte storleksanpassad för vem som helst, utan för dig, med innovativa egenskaper som fotstöd, bromspedal och styre justerbara som standard. Anledningen? Så att fler förare kan nå de öppna vägarna.

Can-Am Ryker: Upplev friheten på tre hjul 

Can-Am Ryker är en serie innovativa och roliga 3-hjuliga fordon som kombinerar komfort och prestanda. Med sin unika design och kraftfulla Rotax-motorer erbjuder Ryker en körupplevelse som inte liknar något annat. 

Här är några av höjdpunkterna hos Can-Am Ryker: 

Unik design: Ryker har en modern och sportig design som garanterat väcker uppmärksamhet. Den låga tyngdpunkten och den breda spårvidden ger en stabil och säker körupplevelse. 

Kraftfulla motorer: Ryker-modellerna finns tillgängliga med en rad olika Rotax-motorer, från 600cc till 900cc. 

Prestanda: Ryker är designad för att ge en dynamisk och rolig körupplevelse. Den har en responsiv styrning och kraftfulla accelerationer. 

Mångsidighet: Ryker kan användas för en mängd olika aktiviteter, från pendling och cruising till kurviga vägar och kortare turer. 

Komfort och bekvämlighet: Ryker har bekväma säten, rymliga förvaringsutrymmen och ergonomiska reglage. 

Säkerhet: Ryker är utrustad med en rad säkerhetsfunktioner, inklusive ABS-bromsar, stabilitetskontroll och en robust kaross. 

Några av de specifika modellerna i Ryker-serien inkluderar: 

Ryker 600: En instegsmodell med en 600cc Rotax-motor. 
Ryker 900: En kraftfullare modell med en 900cc Rotax-motor. 
Ryker Rally: En modell med fokus på terrängkörning med en 900cc Rotax-motor. 
Ryker Sport: En sportig modell med en 900cc Rotax-motor. 

Can-Am Rykers 2024 modeller finns tillgängliga i en rad olika prisklasser, från ca 100 000 kr till ca 200 000 kr. 
Det finns ett stort utbud av tillbehör tillgängliga för Can-Am Ryker-modellerna, vilket gör att du kan anpassa din 3-hjuling efter dina behov.