Skip to main content

Can-Am Spyder


Är du redo för en unik och kraftfull körupplevelse? Upptäck nya Can-Am Spyder 2024, en serie innovativa 3-hjulingsfordon som kombinerar dynamisk prestanda, komfort och modern design. Med nya funktioner och förbättrad prestanda ger Spyder 2024 en ännu bättre körupplevelse. 

Nya modeller för 2024: 

Spyder F3 Limited: En sportig och kraftfull 3-hjuling med en 1330cc Rotax-motor och en toppmodern instrumentbräda med 10,25-tums pekskärm. 

Spyder RT Limited: En touringmodell med en 1330cc Rotax-motor och en lyxig komfort, perfekt för långa turer. 

Spyder RT Sea-to-Sky: En toppmodell med extra lyx och prestanda. Den har samma funktioner som Spyder RT, men med extra utrustning

Oavsett om du vill ha en sportig, komfortabel eller terränggående 3-hjuling, har Spyder 2024 en modell för dig. 

För beställning eller mer information kontakta oss eller besök oss på Älgvägen 5 i Växjö.

10,25-tums pekskärm

Njut av en ny elegant och förstklassig design med imponerande läsbarhet vid körning och gränssnitt med intuitiv navigering. Upptäck vad ökade anslutningsmöjligheter och lättanvända reglage verkligen innebär.

Möt Apple CarPlay

CarPlay är ett smartare och säkrare sätt att använda din iPhone när du kör. Du kan få vägbeskrivningar, ringa samtal, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på din favoritmusik, allt på fordonets inbyggda display.

Rotax 1330 ACE-motor

Spyder RT svarar på varje kommando, både när du kör upp till 406 km på en enda tank* eller använder dess Rotax 3-cylindriga motor för maximal acceleration på slingrande vägar.
*Interna tester hos tillverkare

Can-Am Spyder: Upplev körglädje på tre hjul

Can-Am Spyder är en serie innovativa och kraftfulla 3-hjuliga fordon som kombinerar dynamisk prestanda, komfort och modern design. Med sin unika konstruktion och Rotax-motorer erbjuder Spyder en körupplevelse som inte liknar något annat. 

Här är några av höjdpunkterna hos Can-Am Spyder: 

Unik design: Spyders moderna och sportiga design väcker garanterat uppmärksamhet. Den låga tyngdpunkten och den breda spårvidden ger en stabil och säker körupplevelse. 

Kraftfulla motorer: Välj mellan en rad olika Rotax-motorer, från 115 till 172 hästkrafter. 

Prestanda: Spyder är designad för att ge en dynamisk och rolig körupplevelse. Den har en responsiv styrning och kraftfulla accelerationer. 

Mångsidighet: Spyder kan användas för en mängd olika aktiviteter, från pendling och cruising till kurviga vägar och längre turer. 

Komfort och bekvämlighet: Spyder har bekväma säten, rymliga förvaringsutrymmen och ergonomiska reglage. 

Säkerhet: Spyder är utrustad med en rad säkerhetsfunktioner, inklusive ABS-bromsar, stabilitetskontroll och en robust kaross.  

Några av de specifika modellerna i Spyder-serien inkluderar: 

Spyder F3: En prisvärd instegsmodell med en 1330cc Rotax-motor. 
Spyder RT: En touringmodell med en 1330cc Rotax-motor. 
Spyder RS: En sportig modell med en 1330cc Rotax-motor. 
Spyder F3-S: En sportigare version av F3 med en 1330cc Rotax-motor. 

Can-Am Spyder-modellerna finns tillgängliga i en rad olika prisklasser, från ca 280 000 kr till ca 400 000 kr. 
Det finns ett stort utbud av tillbehör tillgängliga för Can-Am Spyder-modellerna, vilket gör att du kan anpassa din 3-hjuling efter dina behov. Can-Am Spyder är det perfekta valet för alla som letar efter en unik, kraftfull och rolig körupplevelse.